Tijd voor winterkleding

Het word weer frisser!

De zomer nadert zijn einde en dat betekent weer winterkleding. In het algemeen is de vakantie voorbij en gaat iedereen weer over tot orde van de dag. Maar ook wat betreft kleding zal iedereen zich anders moeten gaan kleden met het frisse weer in het vooruitzicht. Geen korte broeken meer, geen T-shirts, maar winterkleding is echt noodzakelijk met deze weersomstandigheden. Anders is er natuurlijk een grote kans dat je kou gaat vatten. Vooral kinderen moeten zich lekker warm kleden tijdens de koudere dagen. Die zijn namelijk nog meer vatbaar voor de winter. 

Assortiment winterkleding jongens bij Cutekids

Truien

Cutekids heeft een ruim assortiment aan winterkleding voor jongens. Er worden truien verkocht van verschillende merken. Het merk Legends22, Naids Kidswear, 4President en nog vele andere merken. Wanneer je op een specifieke trui klikt, dan kom je vervolgens automatisch op een pagina met meer informatie over de trui. Je vindt dan verschillende foto’s, zodat je de trui van verschillende hoeken kunt bekijken. Ook wordt daar het model aangegeven en in welk seizoen de trui het best gedragen kan worden. 

De truien voor jongens zijn in de meeste jongensmaten verkrijgbaar en ook in verschillende kleuren. Zo zijn er de meer opvallende kleuren voor kinderen die daarvan houden. Een gele trui, of een lichtgroene trui behoren dan tot de mogelijkheden. Ook zijn de meer neutrale kleuren. Bijvoorbeeld zwart, wit en grijs. De truien zijn grotendeels voorzien van bedrukkingen. Het specifieke merk staat dan in de trui gedrukt. Ook zijn er truien waarbij deze drukking niet zichtbaar is. Qua design zijn er ook veel variaties. Wij bieden de mogelijkheid om handig te filteren op specifieke kleuren. 

– Andere producten voor jongens

Naast de truien zijn er nog meer soorten winterkleding te koop bij Cutekids. Kledingstukken die precies passen bij het meer frisse weer. Denk daarbij aan leuke vesten van het merk FUNKY XS, LEVV en QUAPI. Het voordeel van een vest, tegenover een trui, is dat je hem ook los kunt ritsen. Is het dan bijvoorbeeld wat warmer? Je kunt dan gemakkelijk het vest een beetje los doen en nog prima dragen. Ook leuk om te combineren met T-shirts. Niet alleen is dat hartstikke warm, maar bovendien ook nog eens heel hip. Ook de vesten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld de kleuren met elkaar mengen. Een T-shirt met een lichte kleur en bijvoorbeeld een vest met een donkere kleur.

Ook bevinden zich er jassen in het assortiment voor jongens. Warme jassen voor in de winter. Deze zijn verkrijgbaar met capuchon en zonder capuchon. Van maat 92 tot en met 164. Bij de jassen zijn niet alle maten altijd verkrijgbaar. Als je klikt op een specifieke jas, dan vind je precies de maten die er allemaal zijn. Ook vind je daar meerdere foto’s van de jas uit verschillende hoeken. Zo krijg je een goed beeld van hoe de jas eruit ziet in het echt. De jassen zijn verkrijgbaar in de meer donkere kleuren. Van zwart tot en met donkergroen. 

Assortiment winterkleding voor meisjes

-Truien 

Cutekids verkoopt truien voor meisjes van het merk Nais Kidswear, FUNKY XS en andere populaire kindermerken. Deze winterkleding staan bekend om de goede kwaliteit. Ook na het wassen blijven de truien goed. Indien ze natuurlijk gewassen worden op de juiste manier. 

De truien voor meisjes zijn verkrijgbaar met verschillende soorten designs. Zo zijn er bijvoorbeeld volledige effen truien opgenomen in het assortiment. Maar ook truien met stippen erop. Bovendien zijn veel truien voorzien van bedrukkingen. Hier staat dan het merk op, maar soms ook een andere ludieke tekst. De meeste truien zijn op voorraad en worden de dag erna verzonden. 

Qua kleuren zijn de truien voor meisjes zeer uiteenlopend. Van meer felle kleuren tot donkere kleuren. Iedereen heeft andere voorkeuren. De één loopt er niet zo graag opvallend bij, terwijl de ander dat juist wel wil. Dit heeft natuurlijk ook met karakter en persoonlijkheid te maken. Elk mens steekt immers anders in elkaar. Met het filtersysteem kun je precies op kleur zoeken, maar ook op maat. Klik je verder op een specifieke trui, dan krijg je bovendien ook alle details van de trui. Bijvoorbeeld hoe de trui eruit ziet vanuit andere hoeken. Maar ook het materiaal waarvan de trui is voorzien. 

– Andere producten voor meisjes

Voor de meisjes kan het in winter lekker zijn om een legging te dragen. Een legging is altijd warmer dan een reguliere broek, vanwege de bloedsomloop. Je kunt een legging ook gemakkelijk onder een normale broek dragen. Bijvoorbeeld tijdens de ijskoude wintermaanden. Wanneer je als meisje dan naar school moet fietsen kan dit nog behoorlijk fris worden. Een mooie legging biedt dan uitkomst. Voor meisjes zijn er ook verschillende vesten in het assortiment. Net als bij jongens zorgen vesten voor warmte, maar kunnen ze ook voor wat frisheid zorgen door ze regelmatig open te ritsen. Ook warme sokken, mutsen en verschillende handschoenen zijn in het assortiment opgenomen. Deze producten zijn in het assortiment opgenomen met verschillende soorten designs. 

Overige producten op de website

Naast winterkleding voor jongens en meisjes zijn er ook nog meer specifieke producten voor de frisse wintermaanden. Dit zijn onder andere de accessoires die zoal even waren genoemd. Deze zijn niet alleen verkrijgbaar voor meisjes, maar ook voor jongens en voor baby’s. Er is een speciale pagina voor accessoires voor meisjes en één voor jongens. 

De waardering van www.cutekids.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 69 reviews.