Cutekids voor KiKa

Wij wensen dat alle kinderen gezond en gelukkig kunnen zijn. Om ons steentje bij te dragen doneren wij 5% van iedere aankoop in de webshop aan Stichting KiKa. Dit kost onze klanten niets extra, maar wordt door ons afgedragen van de behaalde omzet. Wij hopen dat onze steun bijdraagt aan het beter behandelen en genezen van kinderen met kanker. Als jij iets bestelt bij Cutekids haal je dus niet alleen de leukste en hipste kindermode in huis, maar help je direct Stichting KiKa.

Wat doet Stichting KiKa


Stichting KiKa doet onderzoek naar kinderkanker om zo de behandelingen te kunnen verbeteren. Jaarlijks worden ruim 550 kinderen in Nederland ziek door kanker. Op dit moment is het genezingspercentage 75%. KiKa heeft als doel om dit percentage te verhogen naar 95%. Een ambitieus doel, waar wij graag aan bijdragen. Met de fondsen die KiKa werft wordt vernieuwend onderzoek gedaan, gericht op een vermindering van pijn tijdens de behandelingen, een hogere kans op genezing en een hogere kwaliteit van leven op het moment dat de kinderen opgroeien. Daarnaast geeft de stichting voorlichting over kinderkanker zodat nog meer mensen het belang van onderzoek naar deze vreselijke ziekte in zien. Om dit te kunnen doen is Stichting KiKa afhankelijk van donaties.

Waarom doneert Cutekids aan Stichting KiKa


Bij Cutekids houden wij van kinderen. We hebben de leukste kinderkleding in de webshop voor jongens, meisjes en baby’s. Kleding waarin ze zich prettig voelen, lekker kunnen spelen en de wereld kunnen ontdekken. Helaas is er voor sommige kindjes een andere realiteit, waarin ze niet rustig op kunnen groeien maar moeten vechten tegen kanker. Dit breekt ons hart, omdat wij willen dat alle kinderen gelukkig en gezond kunnen zijn en kunnen genieten van hun jeugd. Door 5% van alle omzet af te dragen aan Stichting KiKa steunen wij deze kinderen doordat er meer en beter onderzoek gedaan kan worden naar kinderkanker. KiKa doet onder andere onderzoek naar nieuwe vaccins, en zorgt er dankzij het onderzoek ook voor dat kinderen met kanker een minder pijnlijke behandeling krijgen. Ook op langere termijn zorgt het onderzoek van KiKa er voor dat kinderen die genezen zijn een hogere kwaliteit van leven hebben tijdens de rest van hun leven. Als klant betaal jij geen euro extra, maar help jij ons met iedere bestelling om wat extra te doneren aan Stichting KiKa. Wij hopen dat jij dit goede doel net zo belangrijk vindt als wij.

De waardering van www.cutekids.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 69 reviews.