Koko Noko

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Koko Noko

Alleen het uitspreken van de naam van dit avontuurlijk en spannende merk maakt jouw kinderen al blij. Kom op, toe dan! Zeg het maar na met je dochtertje of zoontje: Koko Noko, Koko Noko! Helemaal goed! Koko Noko rolt niet alleen lekker van de tong, maar neemt jouw kinderen mee op een bijzondere wereldreis, die net zo spannend klinkt als de naam.

Inspiratie van het merk Koko Noko

Eén van de inspiratiebronnen is de kokosnoot. De kokosnoot is een speciale vrucht die staat voor veel bijzondere kwaliteiten waar Koko Noko ook in gelooft.

Zeer opmerkelijk is dat een kokosnoot met gemak de wereld rondreist! Valt een kokosnoot in het water, dan drijft hij gewoon verder met de stroom mee en komt zo terecht op nog onbekende nieuwe stranden van verschillende werelddelen. De sterke kokosnoot ziet op deze manier veel nieuwe landen en stranden! Er is geen één strand die geen kokospalmen heeft.

Koko Noko is net als de kokosnoot niet alleen een duurzaam en sterk merk, dat storm en wind het hoofd kan bieden, maar is ook een merk dat verschillende delen van de wereld aan doet.

De inspiratie van het merk reikt van het verre Oosten tot aan de binnenlanden van Zuid- Amerika en de drukke steden van Europa. Hierbij wordt er vooral gekeken naar kinderavonturen van over de gehele wereld.

Het merk biedt een combinatie van speelse en zeer trendy baby- en kindermode die tegen een stootje kan. De kledinglijn is bedoeld voor alle kinderen van de wereld en is ontwikkeld voor leergierige en nieuwsgierige jongens en meisjes van 0 tot 8 jaar die met beide benen in de wereld van deze tijd staan.

Koko Noko en wereldreizen

Koko Noko kent alle eerste avonturen van haar wereldreizigers als geen ander en begrijpt ook dat nieuwe mama’s en papa’s een extra handje nodig hebben voor de eerste daagjes. Daarom is de kledinglijn gecreëerd rondom lieve nieuwsgierige baby’s, die maar net hun oogjes hebben geopend om hun nieuwe wereld te aanschouwen.

Koko Noko verwelkomt alle nieuwe wereldburgers en heeft een super lieve babykledinglijn voor hen ontworpen, die niet alleen zacht en comfortabel is, maar ook meegroeit met je baby. Er is heel bewust gekozen voor dit concept, omdat Koko Noko weet dat haar ontdekkingsreizigers groeien als kool en dat er bij elke nieuwe maand er veel meer nieuwe avonturen volgen.

Voor elke maand tussen 0-18 maanden heeft Koko Noko een andere oplossing klaar staan! Comfortabele en zachte broekjes, truitjes, vesten, rokjes, leggings, pakjes en noem maar op. Alles wat je kleine baby ook maar nodig heeft.

Koko Noko heeft voor elke gelegenheid een kledingstuk voor jouw snoezige baby; van de eerste keer dat je baby zich rolt in bed tot aan de eerste stapjes. Koko Noko staat klaar om ervoor te zorgen dat de baby dit in alle rust en comfort doet met steengoede kleding aan het lijf!

Niet alleen voor baby’s

Met het oog op de groep van jongste wereldverkenners vergeet Koko Noko toch ook niet de groep oudere kindjes, die ook zeer spannende avonturen beleven. De maten beginnen vanaf maat 56 voor de zeer jonge baby’s en lopen door tot maat 128 voor de iets grotere wijsneuzen.

Koko Noko heeft graag dat alle bewuste mama’s en papa’s helemaal ready, set en goed voorbereid zijn voor die eerste avontuurtjes buitenshuis. Koko Noko weet bijvoorbeeld dat jonge ontdekkingsreizigers die het park bezoeken liever goed gekleed gaan in een stevige joggingbroek of jeansbroek voor de keren dat ze van de grote glijbaan met drie bochten en drie knikken naar beneden glijden.

Of wanneer ze een torenhoog klimrek beklimmen op zoek naar verloren schatten, is het eigenlijk wel handig dat de kleine avonturier een truitje en een broek aan heeft die genoeg meegeven. En tegelijkertijd blijft de kleding mooi wanneer het in de wasmachine belandt voor een schoonmaakbeurt.

De collectie van Koko Noko blijft zich vernieuwen

De collectie wordt voortdurend vernieuwd en er komen steeds nieuwe en hippe items bij. De items zijn echter eenvoudig te combineren met stukken uit de vorige collecties. Er is door de hele lijn van Koko Noko een tijdloze stijl op te merken, die ervoor zorgt dat de stukken uit een vorig seizoen heel eenvoudig gecombineerd kunnen worden met de nieuwere items.

Elke ouder weet dat kinderen de ene keer een nieuwe shirtjes nodig hebben en de andere keer een nieuwe broek.

En ook al is de kleding van degelijke kwaliteit en kan je die heel eenvoudig schoon krijgen, je hebt toch af en toe nieuwe kleding nodig. Of dat nou is gekomen omdat ze van hun effen trui een hele mooie landkaart hebben gemaakt of omdat ze gewoon heel hard zijn gegroeid, dat maakt niet uit.

Wat de reden ook mag zijn, het brede assortiment van Koko Noko voorziet in deze nood. De collectie wordt twee keer per jaar vernieuwd, een lente/zomercollectie en een herst/wintercollectie. De lente/zomercollectie heeft koele en hippe kleertjes, terwijl de herfst/wintercollectie bestaat uit warme kleertjes voor koude dagen.

In de webwinkel van Cutekids kan je met gemak alles vinden wat je kleine nieuwsgierige kindje ook maar nodig heeft. De webwinkel is heel handig opgezet met gemakkelijk bruikbare filters voor jongens- en meisjesmode.

Kijk onder het menu “merken”om meer te lezen over de andere merken op deze site. Met de handige filters kan je daarna gericht zoeken naar de items die jij op dat moment zoekt. Of je shopt gewoon rond zonder filter, en laat je inspireren door het aanbod.

Wat je ook steeds vindt op de webwinkel zijn hele leuke aanbiedingen. Zo kan je je bijvoorbeeld ook aanmelden voor onze spannende nieuwsbrief waarin meestal heel wat kortingscodes en acties worden vermeld.

Zo blijf je niet alleen up-to-date over de laatste nieuwtjes over bijvoorbeeld Koko Noko, maar kan je er ook nog een leuk voordeeltje uit halen. Zoek je betaalbare en duurzame trendy kinderkleding voor jouw kleine ontdekkings- en wereldreiziger, dan moet je zeker de items van dit fantastische merk bekijken.

Veel plezier met winkelen!

De waardering van www.cutekids.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 70 reviews.
--