Betalen

Betaling vindt plaats via

  • iDEAL
  • Creditcard
  • PayPal
  • AfterPay
  • Sofort Banking
  • Bancontact

Bezorgen

De door Cutekids genoemde prijzen zijn incl. btw., tenzij anders vermeld.
Gratis verzending boven de 20,- binnen Nederland.

Gratis verzending boven de 50,- Duitsland en België

Op werkdagen voor 18:00 besteld volgende dag verzonden.

Kan ik ook een bestelling plaatsen vanuit het buitenland?

Ja, dit kan voor de volgende landen: België, Luxemburg en Duitsland.

Is mijn bestelling goed doorgekomen?

Je ontvangt altijd per e-mail een bevestiging van je bestelling. Mocht dit niet het geval zijn, dan is de verzending van je bestelling niet correct verlopen of is het door jouw ingevulde e-mailadres niet correct. Neem in beide gevallen zo snel mogelijk contact met ons op . Dit kan via ons e-mailadres.

Hoe kan een artikel nadat ik besteld heb uitverkocht zijn?

Na bestelling worden je gekozen artikelen direct voor jou gereserveerd. Helaas kan er door computer- of magazijnfouten een miscommunicatie voorkomen. Ook kan het voorkomen dat artikelen beschadigd raken, waardoor levering niet mogelijk is.
Kan jouw bestelling niet volledig worden geleverd? Dan nemen wij contact met je op en bekijken we de mogelijkheid van een eventuele terugbetaling.

Kan ik mijn bestelling wijzigen?

Indien je een bestelling hebt geplaatst kun je deze niet meer wijzigen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je kunt je bestelling, als deze eenmaal geplaatst is, niet meer annuleren.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Wanneer het artikel op voorraad is en wij je betaling hebben ontvangen gaat het doorgaans de volgende werkdag op de post. Met uitzondering van: Pre-Orders, gepersonaliseerde artikelen, handgemaakte artikelen

Wat zijn de verzendkosten voor buitenlandse bestellingen?

De verzendkosten voor een buitenlandse zending zijn: € 7,50 per bestelling.Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Wat zijn de verzendkosten per bezorgmethode?

Verzending binnen Nederland boven de €20,- gratis.

De verzendkosten voor België, Duitsland en Luxemburg zijn €7,95.Bestellingen boven de €50,- gratis.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)


AfterPay voert voor cutekids.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay